Feina 20/04 - 24/04

Feina 20/04 - 24/04

per Rosabel Pardos Mangriñan -
Nombre de respostes: 0

Hola a tots!

Desitjo que continueu MOLT BÉ i amb força ànims, aviat ens deixaran sortir de casa!!!!!!!!! ...una estoneta ;)

A veure, respecte a les feines d' aquesta setmana:

1) Aquells que m'hagin de recuperar, que se centrin en les tasques que els hi vaig demanar, i que me les presentin.

2) Aquells que encara no heu acabat els resums del llibre de lectura i l'opinió personal, ja és el moment d'acabar.

3) TOTS feu la tasca Qüestionari capítols 6 L'HORA DE CONSCIÈNCIA, 7  UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE i annex QUÈ FA UN BANC? . És l'últim recurs que trobareu a la secció del llibre de lectura. Una coseta...vigileu que si no la responeu bé, la pregunta descompta (tal i com se us farà a batxillerat i a les proves PAU). En cas de no respondre, la puntuació de la pregunta és zero, no resta. NO us preocupeu per la nota....no compta com a tal, el que compta és que ho hàgiu fet amb el màxim sentit d'implicació i responsabilitat. La nota és orientativa per a vosaltres.

4) És important que aquesta setmana tots intenteu presentar-me l' infografia del llibre de lectura, perquè per a la propera setmana prepararia una rúbrica de co-avaluació i auto-avaluació....on la importància no serà la nota que ens donem sinó el  feedback/retroacció (positiva i a millorar) que ens donem i que puguem compartir diferents maneres de fer una activitat. Així que doneu prioritat a tenir-la acabada....i així veurem que molt de nosaltres estem treballant de forma molt positiva.

5) Per aquells que heu acabat els altres punts i no vareu fer la tasca del FUNDADOR, feu aquesta (tasca que trobareu a sota de tot del moodle).

6) Per aquells que ho porteu tot al dia, feu la tasca que trobareu a sota de la del Fundador, es diu "ELS DINERS FAN LA FELICITAT?". Obriu la tasca i trobareu el què heu de fer. És important que el retorn me'l feu a la mateixa tasca (copiar i enganxar) o a un document pdf - em faciliteu la correcció!! Gràcies.

Rsbl