Feina 15/04 - 20/04

Feina 15/04 - 20/04

per Rosabel Pardos Mangriñan -
Nombre de respostes: 0

Hola a tots!

Desitjo que TOTS estigueu MOLT BÉ així com les vostres famílies.

1r) A la tarda us penjo la nota de mitjana del 1r i 2nT. La trobareu a qualificacions. Qui hagi de recuperar, ja li faré saber com. A l' Albert Farré ja ho he fet però no m'ha donat resposta. 

Respecte a aquesta mitjana heu de saber que, feu el que feu, la vostra nota final NO pot ser inferior a ella. Totes les tasques que fem ara ens serviran per millorar la nota. En quant???....aquest és un tema que encara no queda gaire clar...quan tingui la informació us ho faig saber.

2n) Aquells que no hagiu acabat els resums del llibre i l' opinió personal (resten 11 per fer-ho) ho han d' acabar aquesta setmana. La propera setmana us posaré un qüestionari al respecte. 

3r) Aquells no m'hagin fet la infografia, tenen de marge aquesta setmana i la propera (resten 21 pe fer-ho).

4rt) A aquells que m'heu enviat els resums i l'infografia us dono demà la retroacció o feedback.

5è) Per aquesta setmana, tots aquells que ja heu acabat els resums, opinió personal i infografia...us he buscat una tasca que us pot agradar....veure la pel·lícula EL FUNDADOR (història de la creació del negoci McDonalds) i respondre unes preguntes. Trobareu la tasca a una última secció que he creat al moodle que es diu "TASQUES de CONFINAMENT".

Qualsevol dubte....escriviu-me un correu!

Rsbl