Feina 27/04 - 01/05

Feina 27/04 - 01/05

per Rosabel Pardos Mangriñan -
Nombre de respostes: 0

Hola a tots i a totes,

Desitjo que estigueu tots molt bé (ja podrem sortir a fer esport dissabte 02/05)!!

Dir-vos que sou un 70% els que esteu treballant la meva assignatura. Hi ha gent que té suspesa la matèria i no està fent la feina (aquí no es podrà fer res...vosaltres mateixos).

Respecte a les tasques d'aquesta setmana:

- Demano que m'acabeu d'entregar les infografies (jo les estic corregint) i a la propera setmana us les faria auto-avaluar i co-avaluar. Aquesta és la última que dono como a marge.

- Us he posat una tasca addicional sobre el PETROLI (que ha estat notícia aquests dies). La trobareu com a últim recurs al final del moodle.

- Jo estic acabant de corregir les infos, el Fundador i després m'hi posaré amb el de la Fecilitat. Tots aquells que no tingueu alguna de les tasques fetes, les podeu anar acabant i penjant. Tot i que surt data límit no he tancat la possibilitat de que entregueu la tasca. Suposo que el proper dimarts tindré TOT corregit!

- Recordeu a respondre'm la tasca .....o amb pdf o em copieu el text de les vostres respostes i l'afegiu a l'espai corresponent de la tasca; d'aquesta manera la meva correcció pot ser més eficient i més clarificadora per a vosaltres.

- Quan us mireu les correccions de les tasques mireu si podeu veure els comentaris que us faig en línea (si és pdf o si heu enganxat el vostre text a la tasca directament):

Qualsevol dubte, em podeu trobar al wapp.

Rsbl