Anuncis del lloc

Visita representant sindicat (CCOO)

de Ignasi Cebrian -

Benvolguts/des

Demà dimecres 30 de novembre, passarà el representant de CCOO, Jaume Fíguls, a l'hores dels patis.  L'objectiu és resoldre dubtes a professors sobre les darreres informacions del concurs/oposició, concurs de trasllats i concurs de mèrits.

Salutacions

Ignasi Cebrian

Director

GRAN RECAPTE 2022 a Manresa: com participar-hi

de Guillem Serradell Cuartero -
Benvolguts /des
Us informem que s'acosta el Gran Recapte i després de la Pandèmia és la primera
vegada que es fa de manera presencial en la majoria de supermercats de Manresa.  En l'adjunt teniu més informació de com podeu participar-hi.
Salutacions
Comissió d'Escoles Verdes i Solidàries

DELF scolaire

de Institut Lluís de Peguera -
Cada any es realitzen les proves del DELF scolaire, diplomes oficials que acrediten el nivell de llengua francesa.
Enguany, Queralt Juanola,Prisca Castellà, Laia Serra,  Carla Vázquez de 2n de batxillerat D i Iman Ouahbi de 2n de Batxillerat A han aprovat els exàmens del DELF i han obtingut el nivell B2.
Les alumnes de 4rt d'ESO de francès Xènia Cabañes, Laia Adell, Xana Díaz, Maria López i Alimatou Thera també han aprovat les proves i han obtingut el nivell A2.
Moltes felicitats per a totes elles!

9è concurs de treball de recerca en francès

de Institut Lluís de Peguera -

Ahir dia 20 de juny es va celebrar el 9è concurs de treball de recerca en francès de tota Catalunya que es va realitzar a l'Institut francès de Barcelona. L'alumna Núria Basomba Soler de 2n de Batxibac va exposar el seu treball sobre dret penal i va quedar tercera juntament amb un altre alumne de l'Institut d'Argentona. La comunitat educativa de l'Institut Lluís de Peguera la felicita per la seva excel·lent feina.

Temas antiguos...