Anuncis del lloc

Vaga estudiantil del 8M

de Institut Lluís de Peguera -

Benvolgudes tutories i famílies,

La setmana que ve, el 8 de març, es convoca una vaga estudiantil reconeguda oficialment pel SEPC.

Adjuntem la justificació de mobilització que han de retornar a Cap d'Estudis les persones portaveus de cada grup. Per acollir-se a la vaga s'ha de signar a favor i que sigui un mínim del 60% d'alumnes. Aquest paper s'ha de rebre abans de 48 hores de l'acte.

L'autorització signada per les famílies (també adjunta) la podem rebre directament les després del 8 de març, per tal de justificar l'absència, i es fa a títol de Tutoria.

Salutacions,

Equip directiu

Comença la construcció d'un jardí de pol·linitzadors al pati

de Institut Lluís de Peguera -

Han començat els treballs de construcció del jardí de pol·linitzadors al pati de l’Institut Lluís de Peguera. Dins de la franja dedicada al Treball Globalitzat de 2n d’ESO (Manresa, un ecosistema en equilibri), l’alumnat va proposar aquesta iniciativa com a solució al repte que se’ls va llançar de renaturalitzar i augmentar la biodiversitat del pati.

Per fer possible aquest projecte, els nois i noies han estat fent recerca i documentant-se i han projectat tots els elements que haurà de tenir aquest jardí. També han demanat ajuda a les empreses i institucions del territori com ara Ecoanivellacions SL (que ha ajudat a fer el forat de la bassa), el Consorci del Bages per a la Gestió dels Residus (que ha cedit material per a la construcció de la bassa i per a la tanca del jardí) i Constructora del Cardoner (que ha facilitat el transport per fer arribar aquest material a l’institut). 

El projecte compta amb el suport i l’assessorament del Camp d’Aprenentatge del Bages i de l’Ajuntament de Manresa.

Adjunto Obres de construcció del jardí de pol·linitzadors (ecoanivellacions).jpg
Adjunto Transport dels materials jardí de pol·linitzadors Cardoner.jpg

Els alumnes del Peguera participen als Jardins de Llum

de Institut Lluís de Peguera -

Els alumnes de l’Institut Lluís de Peguera, amb la col.laboració de l’artista Jordi Lafon, han participat en la ja novena edició del JARDINS DE LLUM 23 Festival d’art efímer a l’entorn de la llum i l’aigua amb la instal.lació “L’ULL ANTRÒPIC”. Són els alumnes de l’assignatura “Projectes artístics” que es fa a 1r de Batxillerat Artístic . Un total de 75 alumnes han participat amb les seves de propostes que tenen com a tema de fons “El canvi climàtic” . Han fet una instal.lació que unifica el treball dels diferents estudiants es va poder gaudir el dissabte i diumenge (18 i 19 de febrer) a l’espai de l’Anònima.

Visita representant sindicat (CCOO)

de Ignasi Cebrian -

Benvolguts/des

Demà dimecres 30 de novembre, passarà el representant de CCOO, Jaume Fíguls, a l'hores dels patis.  L'objectiu és resoldre dubtes a professors sobre les darreres informacions del concurs/oposició, concurs de trasllats i concurs de mèrits.

Salutacions

Ignasi Cebrian

Director

GRAN RECAPTE 2022 a Manresa: com participar-hi

de Guillem Serradell Cuartero -
Benvolguts /des
Us informem que s'acosta el Gran Recapte i després de la Pandèmia és la primera
vegada que es fa de manera presencial en la majoria de supermercats de Manresa.  En l'adjunt teniu més informació de com podeu participar-hi.
Salutacions
Comissió d'Escoles Verdes i Solidàries
Temas antiguos...