TALLERS D'ÚS DEL TELÈFON MÒBIL PER A FAMÍLIES

TALLERS D'ÚS DEL TELÈFON MÒBIL PER A FAMÍLIES

by Institut Lluís de Peguera -
Number of replies: 0

Benvolgudes i benvolguts,

Arrel de la situació de pandèmia que ens trobem i per tant de la necessitat de que les famílies es familiaritzin amb les noves tecnologies, hem pensat d’oferir des del PEE (Pla Educatiu d’Entorn) uns tallers d’ús de telèfons mòbils "EL MÒBIL, EINA DE COMUNICACIÓ AMB L'ESCOLA”.

Cada taller serà presencial amb una durada de 2 hores i  amb un màxim de 10 places cadascun i els portarem a terme els divendres 16  i 23 d’octubre a l’aula 5 del casal de les Escodines situat al C/ Sant Bartomeu, 50 de Manresa en horari de 9,30h a  11,30h.

El temari, adaptat a les necessitats de les famílies, aniria enfocat a conèixer l’ús del telèfon mòbil amb finalitat educativa: aplicacions d’interès, emails, grups de whatsApp,  vídeo-trucades, tràmits de pagaments…….. si utilitzeu alguna  APP concreta per fer les gestions del vostre centre us agrairíem que ens ho féssiu saber per incorporar-la al curs.

Ja que no sabem quina demanda tindrem, de moment oferim 2 tallers ( 20 places) amb l’objectiu d’oferir-ne més si fos el cas. Només necessitem que la família disposi de telèfon mòbil.

Si teniu alguna família interessada a participar al curs, cal que faci inscripció prèvia al telèfon: 93 875 24 85 i les places seran assignades per ordre d’inscripció. Aquest període de preinscripció finalitza dimecres 7 d’octubre.

Moltes gràcies!!!

--
Rosa Barrull
Tècnica d'Ensenyament
Ajuntament de Manresa