Feina 04/05 -08/05

Feina 04/05 -08/05

per Rosabel Pardos Mangriñan -
Nombre de respostes: 0

Hola a tots i totes!!

Desitjo que estigueu millor ja que suposo heu pogut sortir una mica. Jo he començat a córrer pels matins i ja em sento més animada ;)

Sóc molt conscient que aquesta setmana no he pogut estar molt per vosaltres, DISCULPEU. Demà ja tindré posades les notes de 2n batx i dimecres-dijous em dedicaré a corregir totes les vostres tasques.

Us ho poso fàcil aquesta setmana: us he enviat l'enllaç següent al wapp https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyK8F3ucDmiFiU2rcZMPC35-Bio_pUHdCDlKCgGtdNis45nQ/viewform

Aquí podreu coavaluar les infografies dels vostres companys i AUTOAVALUAR-VOS la vostra infografia (la vostra la feu l'última, quan hàgiu vist totes).

JO no ho faré via corubrics, perquè ja us vaig donar la meva retroacció. Ara revisaré si hi ha alguna més pendenta de revisar. On les trobareu? Us incloure una carpeta al final de la secció del llibre que posarà INFOGRAFÍES FINALS (incloure totes les que tinc).

Instruccions per fer la coavaluació i autoavaluació:

- Aquells del quals no tingueu la infografia (no els podem avaluar) no ompliu res.

- Aquells dels quals sí hi ha penjada la seva infografia, feu la coavaluació i és obligatòri posar un aspecte + i un aspecte a millorar de la infografia.

- Tots aquells que no hàgiu presentat la vostra HEU de coavaluar a la resta.

- Tots aquells que hàgiu presentat la vostra INFO, us heu de autoavaluar (al final) i posar-vos comentaris també.

Rsbl