Agrair-vos la vostra feina i implicació

Agrair-vos la vostra feina i implicació

per Rosabel Pardos Mangriñan -
Nombre de respostes: 0

...bé, sé que ja us ho he dit però penso que sou, en general, un grup genial, molt implicat i treballador.

Ha estat un plaer compartir amb vosaltres aquest curs tot i que per mi, com a professora, ha estat una llàstima no poder fer-ho físicament plegats en aquest últim trimestre. No és el mateix fer unes tasques des de la distància que compartir un treball que neix des de la vostra implicació i desig, perquè jo encara que proposi contingut a treballar, aquest el modifico en funció de la vostra reacció i/o implicació.

Tal vegada compartim curs el proper any però si no es dóna el cas, us desitjo molt bona sort a partir d'ara amb les vostres decisions més personals...recordeu que decidir comporta un treball previ (recerca d'informació), que ens podem equivocar en la decisió....és clar, però tindrem més certesa del perquè ens vam equivocar; i l' equivocació ens portarà cap a un camí més cert. No tingueu por a equivocar-vos sinó a no prendre decisions i que hagi algú altre que les prengui per nosaltres. 

També m'agradaria que us emportéssiu la idea que l' Economia ha de ser una eina que ens ha d'ajudar a millorar el benestar de la nostra societat...per tots, no únicament per uns quants i que aquesta la estem construint constantment amb els nostres actes (decidint, no decidint, treballant, comprant, consumint, estalviant, donant, respectant als demés i al nostre entorn -o al contrari).

Rsbl