Feina 18/05 - 22/05

Feina 18/05 - 22/05

per Rosabel Pardos Mangriñan -
Nombre de respostes: 0

Hola a totes i tots!

Desitjo que estigueu molt bé!! Suposo que ja més contents perquè ja ens podrem reunir 10 persones al carrer....vigileu però!!!

Aquí us envio la tasca per aquesta setmana i la propera (tot i que el diumenge que ve us faré un recordatori del que m'heu de presentar, com i a on).

Us envio dos documents:

1) FONTS d' INFORMACIÓ A CONSULTAR

2) PREGUNTES A RESPONDRE que us ajudaran a recabar informació per respondre a la pregunta de si penseu que us interessaria agafar les assignatures d' Economia i/o Economia de l' Empresa al proper curs.

Aquesta setmana  (setmana 18/05 – 22/05) fareu la consulta a les fonts que us dono (7) i respondreu les preguntes 1-12. A la propera setmana (setmana 25/05 – 29/05)  fareu la pregunta 13, elaboració text argumentatiu donant resposta a la pregunta formulada inicialment. Me’l penjareu a pdf a la tasca que us obriré el 25/05 a un document on conjuntament haureu respost a les 12 preguntes anteriors. Copieu les preguntes i aneu intercalant les respostes amb un color de tinta diferent....blau, per exemple. 

Entenc que hi haurà gent que li serà més fàcil que a d'altra perquè ja ha processat certa part de la informació i ja ho té una mica clar. Però hi haurà gent que no ho tindrà tan clar. Ara per ara NO US PREOCUPEU, que decidiu quelcom sobre el paper ara no vol dir que sigui el que acabareu fent si no ho teniu clar, però penso que us pot ajudar en el vostre procés de decisió perquè la DECISIÓ, perquè sigui vàlida, HA DE SER VOSTRA.

La setmana 25/05 - 29/05, farem una altra sessió MEET.

Qualsevol dubte...me'l feu arribar. 

Rsbl