Notícies del lloc

S’amplia el material d’arxiu videogràfic de la vida de l’Institut Lluís de Peguera

 
Imatge Institut Lluís de Peguera
S’amplia el material d’arxiu videogràfic de la vida de l’Institut Lluís de Peguera
per Institut Lluís de Peguera - dilluns, 20 maig 2019, 16:16
 

Els germans Sergio i Aitor Priego, de Sant Vicenç de Castellet, que estan estudiant segon de batxillerat d’arts plàstiques a l’Institut Lluís de Peguera, s’han responsabilitzat de l’enregistrament de moltes de les activitats que s’han fet a l’Institut durant el curs 2018-19. També han recollit i documentat videogràficament tot el que va envoltar el Peguera’s Night, i la festa de presentació dels treballs de recerca dels/de les alumnes de l’Institut.


Els germans Priego han decidit cedir tot el material recollit a l’arxiu de l’Institut abans d’acabar els seus estudis al centre. Li van fer la cessió de tot el material digitalitzat a la directora, Assumpta Pla.


La direcció del centre ha volgut agrair l’elevat grau de compromís dels alumnes, el bon treball realitzat durant el curs i el seu nivell d’implicació amb el centre. Per la seva banda el Sergio i l’Aitor no han dubtat a reconèixer que la seva estada a l’Institut ha estat profitosa i que cedien el material molt satisfets del seu pas pel centre.