Notícies del lloc

II Jornada de Clàssiques al Bages

 
Imatge Institut Lluís de Peguera
II Jornada de Clàssiques al Bages
per Institut Lluís de Peguera - dilluns, 13 maig 2019, 10:48
 

El divendres 10 de maig s’ha realitzat la II Jornada de Clàssiques al Bages. Ha comptat amb la participació de 142 alumnes de 4t ESO i 1r de BAT vinguts de sis instituts de la nostra comarca: INS Quercus de Sant Joan de Vilatorrada, INS Pius Font i Quer, INS Guillem Catà, INS Cal Gravat i INS Lluís de Peguera de Manresa.

La trobada s’ha celebrat a les instal·lacions de l’EOI de Manresa en un ambient distès en què els participants han realitzat tallers que els endinsaven en el món clàssic. Les activitats consistien en creació de mosaics, aprendre a ballar sirtaki, jocs romans, estampació de samarretes mitològiques, un taller d’aproximació a la música romana, un campionat de Kahoot de temàtica clàssica, un roomscape sobre la fundació de Roma i un Photocall clàssic que ha animat l’ambient durant tot el matí. Finalment, s’ha tancat l’acte amb la representació de l’obra de teatre Maleïda poma preparada pels alumnes de l’INS Guillem Catà i una actuació musical a càrrec d’un grup d’alumnes de l’INS Lluís de Peguera.

Afegim l’enllaç de la pàgina web de la Jornada per tal que pugueu comprovar que avui hem fet bona la dita llatina ludendum docere.