Notícies del lloc

Treballs de Recerca Jove 2018

 
Imatge Institut Lluís de Peguera
Treballs de Recerca Jove 2018
per Institut Lluís de Peguera - dijous, 21 març 2019, 16:14
 

Ha sortit la resolució dels premis de Treballs de Recerca Jove 2018. Premis organitzats pel Departament d'Universitats de la Generalitat de Catalunya.

En la resolució, l'Institut Lluís de Peguera ha estat guardonat per la qualitat total dels seus treballs presentats amb una dotació de 2500€. A més a més, en la mateixa resolució l'alumne Carles Llordella autor del treball NEO: juguem amb el gènere i tutoritzat per la professora Núria Ayats, l'alumne Joan Caminal amb el treball Du Mythe d'Orphée et d'Eurydice: l'evolution du mythe d'Orphée tout au long de l'histoire de l'opéra comparaison entre l'Orfeo de Monteverdi et celui de Gluck, treball codirigit per la professora Layla Selim i el professor Maurici Tarragó, i l'alumne Amin El Messaoudi que ha desenvolupat el treball Aprendre un idioma en set dies, tutoritzat per la professora Gemma Lozano, han estat premiats amb 750€ cadascun.

Des del centre volem donar l'enhorabona a tots tres guanyadors i a tothom que ha participat per la qualitat i l'empenta dedicada en els seus treballs.